0
Košarka

FOTO: Twitter/@cskabasket

‘PRIMETNA JE NJEGOVA SPOSOBNOST ZA POSTIZANJE REZULTATA!’: Itudis je već zaboravljen, CSKA imenovao novog trenera!

Objavljeno: 17.06.22 u 19:51

Čeka ga veliki posao!

CSKA iz Moskve naredne sezone neće igrati Evroligu, pa je donekle bilo očekivano da dugogodišnji trener Dimitris Itudis napusti klub. ‘Armejci’ su brzo reagovali i na njegovo mesto doveli Emila Rajkovića.

‘Imali smo nekoliko razgovora do sada putem video linka i bili smo impresionirani Emilovim košarkaškim obrazovanjem, njegovom strašću, ambicijama, sposobnošću da izgradi tim, stvori hemiju neophodnu za pobedu i uspostavi kontakt sa igračima svih uzrasta i nacionalnosti.’ – rekao je Vatutin i odmah potom dodao:

‘Iako do sada nije imao iskustva u velikim klubovima, ipak je primetna njegova sposobnost za postizanje rezultata, prevazilaženje poteškoća i očigledan napredak kao stručnjaka. Jedan od važnih faktora napretka je njegova želja da savršeno savlada ruski jezik i u tome ima prilično uspeha. Pored toga prtethodne četiri godine je radio u VTB ligi, što je posebno važno sada kada nećemo u Evroligi, poznaje ligrače, trener i način igrača. Emilu želimo da s ebrzo prilagodi novom poslu i postane autor mnogih uspeha CSKA. Zauzvrat, klub će učiniti sve da se oseća kao deo klupske porodice!’ – zaključio je predsednik CSKA!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter