0
Domaći fudbal

Stefan Mitrovic Fudbal-Super League Season 2021/2022 Cukaricki v Radnicki Nis Beograd, 02.05.2022. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

OGLASILI SU SE IZ NIŠA: Radnički demantovao da Stefan Mitrović ide u Poljsku za pola miliona evra!

Objavljeno: 17.06.22 u 15:52

Nije na prodaju.

Nedavno se pojavila informacija da će fudbaler Radničkog iz Niša Stefan Mitrović promeniti sredinu i karijeru nastaviti u Poljskoj, a superligaš iz Niša će na tom transferu zaraditi pola miliona evra.

Sada, iz Radničkog je stigao demant, a njihovo saopštenje vam prenosimo u celosti:

– Povodom medijskih natpisa o navodnim ponudama za Stefana Mitrovića, Fudbalski klub Radnički obaveštava javnost da ne pregovara sa poljskim klubom Krakovija oko transfera mladog reprezentativca Srbije.

Mitrović nije na prodaju, a posebno ne za sumu od 500 hiljada evra. Smatramo da naš fudbaler vredi mnogo više i da je ovo samo pokušaj da mu se umanji cena, kao što se drugim manje kvalitetnim fudbalerima u medijima podiže cena.

U svakom slučaju Mitrović nije na prodaju, dok se ne završe kvalifikacije za Ligu konferencije, a nakon toga ćemo razgovarati samo sa onima koji znaju i cene njegovu pravu vrednost i kvalitete. Tekstovi u pojedinim medijima su samo pokušaj obmane, jer uostalom Mitrović ima ugovor do 2024. godine sa Radničkim iz Niša – piše u saopštenju.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter