0
Evropske lige

FOTO: Borussia Dortmund/Twitter

NISU GA DOVELI JER IMAJU NAJBOLJU ‘DEVETKU’ NA SVETU: Predsednik Reala otkrio zbog čega nije želeo da dovede Halanda, pa ovom izjavom iznenadio javnost u Španiji!

Objavljeno: 17.06.22 u 10:58

Perez nije želeo da Haland ‘greje klupu’ u Madridu.

Mladi i talentovani Erling Haland prešao je iz Borusije Dortmunda u Mančester siti, a prvi čovek Real Madrida Florentino Perez otkrio je zbog čega nije želeo da dovede sjajnog Norvežanina.

Mediji su Halanda dugo povezivali sa španskim velikanom, a sada je predsednik Reala otkrio da ga nije doveo, jer nije želeo da Haland sedi na klupi za rezervne igrače.

Nismo doveli Halanda, jer imamo najbolju „devetku“ na svetu (Karim Benzema). To bi značilo da dovodimo Halanda da bi sedeo na klupi za rezervne igrače. Kažete da ima klauzulu u ugovoru u Sitiju po kojoj može da de posle dve godine? Nismo više zainteresovani. Gradimo ekipu na mladim fudbalerima, koje imamo i dovešćemo neko pojačanje – rekao je Perez u televizijskom programu „El Ćiringito de Hugones“ u Madridu.

Podsetimo, najveća želja Real Madrida bio je Kilijan Mbape, koji je na kraju odlučio da produži ugovor sa Pari Sen Žermenom.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter