0
Evropske lige

Dusan Vlahovic (C) celebrates after scoring a goal with Filip Kostic Matija Nastasic Sasa Lukic Sergej Milinkovic-Savic Darko Lazovic Marko Grujic Srbija v Azebejdzan - 2022 FIFA World Cup Qualifier Beograd,12.10.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

MITROVIĆ ĆE SE ODUŠEVITI: Fulam ‘zagrizao’ za srpskog fudbalera, zvanična ponuda je već poslata!

Objavljeno: 17.06.22 u 14:23

Ovo bi bilo sjajno.

Već godinama unazad, Aleksandar Mitrović predstavlja najbitniji šraf u timu Fulama. Srpski napadač je bez konkurencije najbolji fudbaler u Čempionšipu i sa razlogom je već postao legenda pomenutog kluba.

Sada, postoje velike šanse da Mitrović u Fulamu dobije saigrača iz reprezentacije Srbije. Mediji u Portugaliji objavili su vest da je engleski tim želi da otkupi ugovor Marka Grujića, i da je zvanična ponuda na adresu Porta već poslata.

Marko Grujic Serbia – Azerbaijan, FIFA World Cup 2022, Qualifying Round 12.10.2021. Beograd, Srbija 12.10.2021. foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Bivši fudbaler Liverpula je u dresu portugalskog velikana uspeo da ‘oživi karijeru’, u sezoni za nama pružao je fenomenalne partije a sa Portom je osvojio i tamošnje prvenstvo.

Prema najnovijim informacijama Fulam je spreman da za Marka Grujića izdvoji 18 miliona evropskih novčanica, a da li će ‘zmajevi’ prihvatiti tu ponudu ostaje nam da vidimo u narednom periodu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter