0
Domaći fudbal

Dejan Stankovic Milan Gajic Superliga Srbije, Vojvodina - Crvena Zvezda 7.11.2021. Novi Sad, Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

MILAN GAJIĆ SE DIRLJIVOM PORUKOM OPROSTIO OD ZVEZDE: Putevi nam se razilaze, želim klubu da ostvari sve ciljeve! (FOTO)

Objavljeno: 17.06.22 u 23:30

Vreme je za rastanak.

Stručni štab Crvene zvezde u narednoj sezoni neće moći da računa na Milana Gajića, koji je pre nekoliko dana potpisao ugovor sa moskovskim CSKA. U pitanju je četvorogodišnja saradnja, do leta 2025. godine, a sada nema sumnje da će crveno-beli morati da traže novo rešenje na poziciji desnog beka.

Milan Gajic Mitar Mrkela Superliga Srbije, Crvena Zvezda – Radnik Surdulica, Super Liga 13.12.2021. Srbija, Beograd (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

Povodom odlaska iz voljnog kluba, gajić je na svom Instagram profilu napisao oproštajnu poruku.

Nakon tri i po godine provedenih u klubu, došao je momenat kada nam se putevi razilaze. Želim da se zahvalim svim navijačima, ljudima u klubu, upravi, trenerima, a posebno mojim saigračima za sve nezaboravne trenutke sreće koje smo delili zajedno. Želim FK Crvena zvezda puno uspeha u ostvarenju svojih ciljeva. Voli vas vaš Gaja, napisao je Gajić na Instagramu.

FOTO: Instagram/milan_g2

Podsećamo, da je njemu ponuđen i novi ugovor, ali je odlučio da odbije tu ponudu i da karijeru nastavi u inostranstvu. Pored Crvene zvezde, Gajić je u svojoj karijeri nosio dres OFK Beograda i Bordoa.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter