1
Evropske lige

Serbia's Luka Jovic Serbia - Azerbaijan, FIFA World Cup 2022, Qualifying Round 12.10.2021. Beograd, Srbija 12.10.2021. foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

LOŠE VESTI ZA LUKU: Na Jovića više ne računaju u Realu, Srbin napušta Madrid

Objavljeno: 17.06.22 u 09:15

Luka Jović će vrlo izvesno napustiti špansku prestonicu.

Srpski napadač je na izlaznim vratima slavnog kluba o čemu informaciju donosi novinar Nikolo Skira. Ovaj izvor navodi da je najveće interesovanje da ga angažuje dosad pokazala Fiorentina, ali da ovaj klub nema dovoljno novca da plati za transfer, kao ni kompletan iznos plate u slučaju pozajmice, koja iznosi šest miliona evra.

Mediji su ranije pisali i o interesovanju klubova iz Nemačke i Engleske, ali za sada nema više detalja o tome gde bi reprezentativac naše zemlje mogao da ode i otpočne novu misiju posle epizode u Primeri.


Dvadesetčetvorogodišnji napadač je dres kraljevskog kluba zadužio 2019. godine, pošto je stigao iz Ajntrahta za 63 miliona evra, nakon najbolje sezone u karijeri.

Ipak, u Madrdidu se nije proslavio. Prošle sezone je bio u drugom planu, a u svim takmičenjima je odigrao 19 utakmica i postigao je samo gol uz tri asistencije.

Njegov aktuelni ugovor važi do juna 2025. godine, dok se vrednost po specijalizovanom sajtu ‘Transfermarkt’ procenjuje na na 16 miliona evra.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter