0
Košarka

FOTO: Screenshot

KARIJA PITALI O MVP NAGRADI, ON ODBRUSIO: ‘Ma, pustite to – šampioni smo!’

Objavljeno: 17.06.22 u 09:43

Stefa Kari je osvrnuo se na osvajanje četvrtog šampionskog prstena NBA lige.

Njegov Golden Stejt je u noći za nama savladao Boston Seltikse u šestoj utakmici NBA finala i tako došao do sedme titule u istoriji franšize, a četvrte u poslednjih osam godina.

Ipak, najbolji šuter svih vremena je tek sada postao MVP, pošto je to dva puta prethodno bio Kevin Durent, a jednom Igudaola.

Pitanje da se osvrne na MVP nagradu, postavljeno je Kariju posle utakmice.

– Ma, pustite to. Mi smo šampioni, jasan je bio Kari, uz šta je dodao i:

– Bog je veliki. Sama mogućnost da igramo na ovoj pozornici sa sjajnim saigračima protiv izuzetne ekipe Boston Seltiksa, to nam je dalo ono što je bilo potrebno da dođemo do cilja. Ova titula je definitivno posebna.

Kari je sa Voriorsima osvojio tri titule do 2018. godine, ali su potom usledile godine bez pehara.

– Znajući šta se dešavalo u poslednje tri godine… Od povreda, do promene rostera. Vigins je došao, neki mladi momci. Oduvek smo verovali da možemo da se vratimo i da osvojimo, iako to nekima nije imalo smisla, objašnjava 34-godišnji šampion i dodaje:

– Ništa od toga nije bitno, sada imamo četiri prstena. Ja, Drej, Klej i Andre. I ja sam konačno dobio tog ‘lošeg momka’ (MVP finala). Poseban osećaj, čoveče, stvarno poseban.


(VIDEO:YouTube/Hooper Highlights)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter