grobari navijaci fans supporters flags zastave baklje flairs Fudbal-Super League Season 2021/2022 FK Partizan v Kolubara Beograd, 18.12.2021. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
in , ,

FSS DONEO ODLUKU KOJA ĆE RAZBESNETI CRNO-BELE: Partizan na Zvezdin račun mora da uplati ogroman novac, sve je to zbog navijača!

U pitanju je ogroman novac.

Navijači Partizana napravili su haos na 167. večitom derbiju, zbog čega će klub iz Humske ulice morati da 2.102.000 dinara isplati na ime naknade štete Crvenoj zvezdi.

Na pomenutoj utakmici, navijači ‘parnog valjka’ su lomili stolice na južnoj tibini. Takođe, polupali su svetla na tom delu stadiona i uništili ulaznu kapiju.

Partizan je posle utakmice sa Zvezdom 27. februara morao da večitom rivalu isplati 4.600.000 dinara. Pošto nije to učinio, crveno-beli su podneli prijavu Disciplinskoj komisiji FSS.

Čelnici Partizana će morati da daju izjavu zbog neplaćanja naknade štete Crvenojzvezdi, a ukoliko ne isplate iznos od 6.702.000 dinara postoji mogućnost da će crno-belima biti zabranjeno da registruju igrače u letnjem prelaznom roku.

Diskusija

Odgovorite
  1. I porez koji duguje , i sve ostale dugove državi, gradu , Partizan nek uplati na račun Crvene zvezde, treba im hitno pa da ne komplikujemo

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

Autor: HotSport

ZASLUŽIO JE: Stojković nagrađen za fenomenalne partije – iskusni golman u Saudijskoj Arabiji još dve godine!

OGLASILI SU SE IZ NIŠA: Radnički demantovao da Stefan Mitrović ide u Poljsku za pola miliona evra!