0
Košarka

FOTO: FK Crvena zvezda

CRVENA ZVEZDA U POTPUNO NOVOM RUHU: Protiv FMP-a u specijalno dizajniranim dresovima! (FOTO)

Objavljeno: 17.06.22 u 18:53

Lep povod!

Finalnu seriju protiv FMP-a Crvena zvezda će odigrati u specijalno dizajniranom dresu, a na klupskom sajtu su objasnili o čemu je reč:

FOTO: FK Crvena zvezda

‘Iza nas je naporna sezona u kojoj smo još jednom pokazali snagu zajedništva i crveno-bele porodice. Nije uvek bilo lako, ali je uvek bilo lepo. Međutim, nismo rekli poslednju reč jer istorija se ne ispisuje sama – mi pišemo istoriju!
Crvena zvezda u svojoj istoriji ima 21 trofej državnog prvaka i po tom kriterijumu nalazi se na deobi prvog mesta. Put do povratka starog sjaja nije bio lak, a vreme je da crveno-beli još jednom zasijaju i postanu prvi i nedodirljivi.

FOTO: FK Crvena zvezda

Svaka priča sa srećnim završetkom ima i svoju dodatnu stranu, a naša priča se nikada ne svodi samo na koš više ili novi trofej za koji se borimo do poslednjeg daha. Cilj jeste biti najbolji, ali je viši cilj i pomoći onima kojima i sam znak pažnje znači mnogo, koji tvoja dela cena više nego bilo ko drugi i koji ti daju osećaj ljudskosti i blagostanja koji nisi ni znao da možeš da doživiš.

FOTO: FK Crvena zvezda

Fondacija Delije je humanitarna organizacija navijača Crvene zvezde koja za cilj ima pomoć našem narodu na prostoru Kosova i Metohije i šire. Aktivno učešće u radu Fondacije Delije možete uzeti na brojne načine, a izvesno najpristupačniji svima je putem slanja SMS poruke na broj 1817!

FOTO: FK Crvena zvezda

Zato, u prvoj utakmici finalne serije KLS u kojoj je cilj jasan, crveno-beli košarkaši nastupiće u specijalno dizajniranim dresovima sa jasnim simbolima najveće navijačke grupe u ovom delu Evrope. Priča o ljubavi između nje i nas dobiće novo poglavlje, a priča o specijalno dizajniranim dresovima svoj nastavak i nakon utakmice. Naime, dresovi će se naći na humanitarnoj aukciji, a celokupan prihod ići će Fondaciji Delije koja je nebrojano puta pokazala da zna da prikupljena sredstva preusmeri u prave ruke. Za Srbiju, za naš narod, za našu Crvenu zvezdu! Danas, sutra i zauvek.’

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter