3
ATP

Tennis-ATP Serbia Open 2022-Final-Novak Djokovic (SRB) v Andrey Rublev (RUS) Beograd, 24.04.2022. foto: Starsrport/Serbia Open

STRAVIČNE VESTI ZA NOVAKA: Propušta Gren slem!

Objavljeno: 16.06.22 u 14:51

Loše vesti stižu za našeg tenisera!

Kako stvar istoje, Novaku Djokoviću bi mogao da se ponovi scenario sa početka i godine i prvog Gren Slema u sezonu, Australijan opena. Kako javljaju svetski mediji, Novaku bi po trenutnim zakonima koje važe u SAD, bilo zabranjeno da udje u tu zemlju. Zašto? 

Kako Novak nije vakcinisan, a to je bio direktan razlog da dobije zabranu ulaska u Australiju, i time izgubi pravo da brani titulu osvojenu prošle godine.

U Americi, na US openu brani finale od prošle godine u kojem je izgubio od ruskog tenisera Medvedeva. Kako stvari stoje izgubiće 1200 ATP bodova, sa još 2000 koje će izgubiti na Vimbldonu, osvojio, ne osvojio. 

Postojala je šansa do Djoković traži medicinsko izuzeće, ali USTA, glavni organ tenisa u Americi neće tražiti izuzeće, već će pratiti regultaive koje donosi Zdravstvena organizacija.

Novaka izgleda očekuje ozbiljan pad na ATP listi.

0
0

3 Komentara

  1. Novak ili nek uzme šečernu vodicu il nek objesi reket o klin drugo mu ne preostaje.Šta on dokazuje svojim inatom lažljivom zapadu svojim inatom,ništa mjesto da uzme potvrdu od Kona da je vakcinisan pa ko j… trule engleze i amere nek crknu od muke.

    0
    0
    Odgovori
    • U jednom trenutku Novak je izasao iz okruga svojih umnih kapaciteta i poceo da se bavi vegan ishranom, glutenima, bosanskim piramidama, te antivakcinacijom.. Ovo poslednje najvise i u najnepogodnijem trenutku kada je u svetu nastao rat oko kupovine vakcina… To su trenutci kada Novak niti je imao znanja niti savete da se skloni od medija, stavise on ih je izazivao,…Da skratim, sam je sebe doveo u suprotni tabor od onoga na Zapadu, koji ga je uzeo na zub…Djokovic je bio tanak i kada su komercijalni ugovori u pitanju…Umesto da je dostigao milijardu dolara on je tek na pola puta, a mogao je zahvaljujuci rezultatima….Sada je pri kraju karijere…Posle Vimbldona bice mu jasno sta dalje…Po meni mudrije je skloniti se nego ginuti posle toliko uspesnih godina..A ako se bude povukao da naglasi zbog cega i zbog KOGA.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter