0
Evropske lige

FOTO: Twitter/Screenshot

RUSIMA I DALJE NIJE JASNO: Novinari u šoku zbog Jokanovića – smatraju da je Nikolić bolja opcija za Dinamo!

Objavljeno: 16.06.22 u 17:20

Smatraju da Marko Nikolić bio bolja opcija od Slaviše Jokanovića.

Dvoumili su se dugo čelnici Dinama iz Moskve kome da daju šansu na mestu trenera, i na kraju izbor je pao na iskusnijeg Srbina. Sada je već izvesno da će novi trener ruske ekipe biti Slaviša Jokanović, što se nije dopalo pojedinim ruskim novinarima, koji su smatrali da bi Marko Nikolić bio ‘pun pogodak’.

Na prvi pogled izbor nije najočigledniji. Mnogi se sećaju Jokanovića kao igrača, ali o njemu kao treneru gotovo ništa nisu čuli – počinje tekst novinara koji očigledno nije upućen da je Jokanović kao trener osvojio dve duple krune u Srbiji sa Partizanom, da je bio šampion Tajlanda, ali i da je vodio ekipe i u Premijer ligi i da je bio na čelu nekoliko engleskih timova poput Fulama, Votforda i Šefild Junajteda.

Jedan ruski novinar napisao je da je Dinamo bio zainteresovan za Marka Nikolića, pa mu nije jasno kako je izbor na kraju pao na Jokanovića.

– Prema mojim saznanjima, Dinamo je poslao ponudu Marku Nikoliću. Trener je bio gotovo savršen: samouvereno je vodio Lokomotivu do pobeda posle oluje zbog odlaska Jurija Semina, šta bi onda bilo sa plavo-belima, gde su mnogo adekvatniji uslovi za rad? Marko se visoko preporučio u Rusiji sa profesionalne i ljudske tačke gledišta, dobro poznaje rusku Premijer ligu.

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter