0
Boks

FOTO: BSS

POKLON OD SRBIJE: Bokserska arena, nova atrakcija na Trgu Makedonija! (FOTO)

Objavljeno: 16.06.22 u 11:50

Donacija za Makedoniju!

U završnici bokserske Regionalne lige, Skoplje je dobilo novu atrakciju i to kao poklon od države Srbije uz logistiku našeg Bokserskog saveza!

Nasred Trga Makedonija, tik uz fontanu i monumentalnog spomenika vojnika na konju na kom je predstavljen Aleksandar Veliki, ušuškana je bokserska arena. Ni najstariji stanovnici Skoplja ne pamte da je u njihovom gradu ikad instaliran ring na otvorenom.  Na kraju poklon-ring ostaje na usluzi Makedoniji za dalji razvitak plemenite veštine.

Bez obzira na konačan takmičarski ishod ovaj sportski događaj je već trijumfovao. Čitava Regionalna liga se uspešno privodi kraju u sklopu saradnje klubova iz regiona u okviru programa OPEN BALKAN koji je zdušno pokrenuo predsednik Srbije Aleksandar Vučić, a prate ga i ostale države i lideri u regionu.

Inače klubovi iz Regionalne lige, od Vardara pa do Triglava, već sprovode zajedničke treninge i kampove.

Večeras je kruna sezone, u finalu se od 20 časova za titulu bore Crvena zvezda i Loznica. Bokserski spektakl direktno prenosi Arena Fight kanal.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter