1
Fudbal

Igor Vujacic Fudbal-Super League Season 2021/2022 Partizan v TSC Backa Topola Beograd, 27.04.2022. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

O NJEMU ĆE SE TEK PRIČATI: Proslavljeni rumunski fudbaler oduševljen Vujačićem, za Partizanovog štopera ima samo reči hvale!

Objavljeno: 16.06.22 u 16:49

Njegove reči će se svideti Vujačiću.

Proslavljeni rumunski fudbaler Ilije Dumitresku ima samo reči hvale za Partizanovog štopera Igora Vujačića, koji fenomenalne partije pruža i u dresu reprezentacije Crne Gore.

U Bukureštu, Crna Gora je slavila rezulatom 3:0, Ilije je pohvalio igru reprezentacije, a naročito mu se svideo iskusni štoper Igor Vujačić.

– Da biste mogli da probijete takvu odbranu, potrebno je da vezni igrač promijeni smer, da se ‘uvuče’ između linija. Puškaš je umesto toga bio stalnmo okrenut leđima golu. Čuće se o crnogorskom broju pet, Vujačiću. On će uskoro igrati u važnom evropskom timu – kazao je Dumitresku.

Podsetimo, Vujačić je dres Partizana obukao 2019. godine, kada je iz Zete stigao kao slobodan igrač. Tokom minule sezone za crno-bele je odigrao 47 utakmica, dok se četiri puta upisao u strelce.

0
0

1 Komentara

  1. Zna se vec sve,Vujacic ide kod Jokana,a ima ponudu i od Bazela i CSKA. Bazel najbolju, 2mil. evra Problem je sto njemu ugovor istice u junu iduce godine. Ovi nasi idiosi iz uprave prave uzasne greske. Cisti primeri su upravo vujacic,zasto nisu produzili ugovor na par godina i onda ga na vreme prodali. A jos crnji promasaj je da M.Milovanovca nisu produzili na 3-4 godine vec su dozvolili da udje u poslednju godinu ugovora. To je skandal i pravljenje ogromne stete Klubu, neko mora odgovarati za ovo. Ovo nisu sitni vec uzasni promasaji,Vazura mora leteti vanka!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter