2
Fudbal

FOTO: STARSPORT

NEMCI ‘OSULI PALJBU’ NA ORGANIZATORE: ‘FIFA i društvo nemaju savest! 15 hiljada mrtvih za sjajnu predstavu! (FOTO)

Objavljeno: 16.06.22 u 09:50

Navijači poslali snažnu poruku!

U okviru 4. kola grupne faze UEFA Lige nacija selekcija Nemačke deklasirala je Italiju sa 5:2. Nemci su imali pet golova prednosti do samog finiša meča, kada su gosti uspeli da ublaže prednost.

U Menhengladbahu je viđena odlična atmosfera na tribinama, a navijači su imali jasnu poruku za organizatore Svetskog prvenstva u Kataru. Nemci smatraju da je FIFA jedan od glavnih krivaca za 15 hiljada preminulih radnika. Oni ističu da takmičenje nikako nije smelo da se organizuje u ovoj arapskoj državi

15 hiljada mrtvih za sjajnu predstavu. FIFA i društvo nemaju savesti – pisalo je na transparentu, koji je konstantno bio vidljiv tokom TV prenosa.

Opšte je poznato da su uslovi rada u Kataru bili izuzetno loši, te da je veliki broj porodica ostao bez svojih najmilijih iz isključivo materijalnih razloga organizatora i loše pripreme ‘terena’ za obavljanje posla.

0
0

2 Komentara

  1. Isto kao što se Englezi bore protiv rasizma. Oni koji su ubijali ljude druge vere,boje kože i nacije se sad bore za ravnopravnost i ljudska prava. Ma dajte.

    0
    0
    Odgovori
  2. U zadnje vrijeme su konstantno njemci ti koji „se bune“ za ovakve stvari, koje se u svijetu desavaju. Bili ili ne bili u pravu oni su zadnji koji imaju pravo da komentarisu bilo ciju smrt. Genocidna drzava koja je ubila milione, misli da sad ima pravo da moralise bilo kome. Oni treba da cute i dok postoje kao drzava samo da se izvinjavaju.
    A za ovih 15000 nastradalih itekako treba da se osudi i FIFA i svi koji su tome doprinjeli, samo ne od strane Njemacke, nekad fasisticke drzave.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter