0
Domaći fudbal

FOTO: Crvena zvezda

NAPORI DO KRAJNJIH GRANICA IZDRŽLJIVOSTI: Prvotimci šampiona LinLong Super lige Srbije odradili jutarnji trening!(FOTO)(VIDEO)

Objavljeno: 16.06.22 u 15:21

Jutarnji trening, do samih granica izdržljivosti!

Fudbaleri Crvene zvezde su se nakon jučerašnjeg slobodnog popodneva vratili trenažnom procesu i u jakom ritmu odradili jutarnji trening, ukupno šesti na Zlatiboru.

Od prvog dana dolaska, vremenski uslovi su bili idealni, a tako je bilo i ovog puta. Izabranike Dejana Stankovića dočekalo je lepo vreme, kao što je to bio slučaj i prethodnih dana, kada je temperatura varirala od 16 do 18 stepeni na jutarnjim treninzima. 
Trening je počeo laganim zagrevanjem i istrčavanjem krugova, a potom su se momci podelili u dve ekipe. Ponovo su se čuvari mreže izdvojili i ceo trening posvetili radu sa loptom, dok je ostatak ekipe zauzeo zaseban deo terena gde je bio postavljen poligon sa rekvizitima. Usledio je rad na kondiciji i jačanju svih grupa mišića uz pomoć brojnih rekvizita. Radilo se sa slobodnim težinama, a pored toga, akcenat je stavljen i na istrčavanja, kako pod opterećenjem, tako i bez njega. Celokupan trening protekao je u radu na fizičkoj spremi, a treba napomenuti i da crveno-beli momci nisu radili ništa sa loptom na ovom treningu.
Fudbaleri Crvene zvezde će iskoristiti nekoliko sati pauze kako bi se odmorili i napuni baterije, a već u poslepodnevnim časovima ponovo će istrčati na teren i odraditi drugi trening danas.
Čuvar mreže, Nikola Vasiljević koji je prethodne sezone branio gol Napretka, a sada se ponovo našao na pripremama crveno-belih istakao je da ekipa vredno radi i priprema se za narednu sezonu.
-Prošla je prva polovina od prvog dela priprema i za sada sve ide odlično i kako treba. Radimo naporno. Svi znamo šta nam donosi ovaj deo priprema. Treba da se spremimo što bolje za sledeću sezonu i da uđemo u nju spremni – počeo je Vasiljević.
Istakao je golman crveno-belih da mu rad sa trenerom Briviom izuzetno pomaže kako bi unapredio svoje kvalitete.
-Znači dosta, iskreno. Radimo dosta detalja na kojima smo slabiji, kako bi ih popravili. Svakog dana su zanimljivi treninzi, ali i dosta naporni. Radi se dosta dobro. Uspeli smo da iskoristimo jučerašnje slobodno popodne kako bi se odmorili, a danas smo opet odradili težak trening. 
FOTO: Crvene zvezda
Pomenuo je Vasiljević i starije kolege, od kojih se trudi da nauči što više.
-Uvek pokušavam da skupim što više saveta od Popovića i Borjana. Borjan trenutno nije tu, ali kada je prisutan, pokušavam da pitam što više, kako bih naučio nešto novo. Ipak su stariji i iskusniji – dosta toga su prošli. 
Naglasio je čuvar mreže Crvene zvezde da je glavni akcenat na treninzima.
Za sada samo treniramo. Nismo imali pripremne utakmice još uvek, ali spremamo se, pa ćemo videti šta i kako dalje – zaključio je Vasiljević.
FOTO: Crvena zvezda
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter