0
ATP

Foto: Starsport

KRAJINOVIĆ PROŠAO U ČETVRTFINALE LONDONA NAKON PREOKRETA: Odličan žreb – ima dobre šanse i za polufinale!

Objavljeno: 16.06.22 u 23:31

Sjajna partija srpskog tenisera.

Filip Krajinović je nastavio sa sjajnim igrama, savladavši Sema Kverija u osmini finala turnira u Londonu i to nakon preokreta. Rezultat je bio 2:1 (4:6, 6:3, 6:4), a Srbin se nakon gotovo 100 minuta igre zasluženo plasirao u četvrtfinale.

Počeo je Filip odlično i u prvom setu, ali jednostavno nije imao rešenja za odličan servis iskusnog Kverija, koji mu je verovatno i doneo vođstvo od 1:0. Ipak, u nastavku, srpski teniser je nametnuo svoj ritam, Kverijevi procenti su opali i videli smo izjednačenje.

Poslednji treći set, prelomljen je u 5. gemu, kada je pri rezultatu 2:2, Filip uzeo brejk Amerikancu, a isti je uspeo da sačuva do kraja meča. Krajinović će se u četvrtfinalu sastati sa Rajanom penistonom, domaćim teniserom, koji trenutno zauzima 180. mesto na ATP listi.

Nema sumnje da ako nastavi sa ovakvom igrom, Filip Krajinović ima velike šanse da se domogne i polufinala gde bi ga čekao pobednik duela Marin ČilićEmil Rusuvuori.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter