0
Evroliga

Dusko Vujosevic Partizan - Slask, Evrokup, Eurocup 15.12.2021. Beograd, Srbija, photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

DULE VUJOŠEVIĆ IZNEO SVOJ STAV: ‘Prvi put dobili nešto što nisu zaradili!’

Objavljeno: 16.06.22 u 19:24

Legenda ‘crno-belih’!

Nakon što je potvrđeno da će Partizan naredne sezone igrati Evroligu, nekadašnji trener i legenda ovog kluba – Dule Vujošević, rekao je:

‘Crno-beli su prvi put dobili nešto što nisu ‘zaradili’ na terenu, za razliku od nekih drugih, kod kojih je to bio češći slučaj. Bio je red i da se tako nešto desi. Ova „vajld karta“ je splet određenih okolnosti, svima dobro poznatih, posle isključenja ruskih klubova. Da u ovom trenutku ne mešamo politiku i sport. A opet, zahvaljujući tome, ispravljena je jedna velika nepravda, s obzirom da je Partizan u nekoliko navrata, u relativno bliskoj prošlosti, i te kako zaslužio višegodišnju pozivnicu.’ – u razgovoru za SportKlub rekao je Dule i potom dodao:

‘Ovo je velika stvar za klub, zbog koje smo svi mi, partizanovci, mnogo srećni. Ali, igranje Evrolige je daleko više. Mnogo puta sam istakao da je to najbolja škola za igrače u Evropi, kroz koju oni mnogo napreduju. Ekipa će morati da bude u skladu sa izazovima, težinom i kvalitetom takmičenja. Dva evroligaša iz Beograda, mnogo je dobra stvar generalno za srpsku košarku. Učešće crno-belih izazvaće i reakciju Crvene zvezde, a to je sve za vetar u leđa košarkaškom sportu u celini.’

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter