3
Košarka

navijaci Aba liga finale Crvena Zvezda - Partizan ABA Liga Beograd, Srbija 6.6.2022. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

DELIJE PECNULE PARTIZAN I POZVALE PRISTALICE U POHOD NA TITULU: Da preteknemo tim koji nije smeo da igra!

Objavljeno: 16.06.22 u 20:41

Uskoro kreće odlučujuća serija.

Košarkaši Crvene zvezde uspešno su započeli svoje učešće u KLS-u, pobedom nad Megom u polufinalu sa 2:1, a došao je red i na finale. Crveno-bele tamo čeka FMP Meridian koji se nije borio u polufinalu, jer je Partizan odlučio da istupi iz ovog takmičenja.

Prva utakmica finala odigraće se u petak od 19 časova u hali Aleksandar Nikolić, a najverniji navijači Zvezde, pozvali su sve da podrže ovaj tim u borbi za titulu prvaka Srbije.

Delije, naš košarkaški klub sutra počinje finalnu seriju domaće lige. Na prve dve utakmice polufinala, ko god da je bio, nije mogao da ode kući nezadovoljan i pobedama kluba i navijačkim izdanjem Severa. Odlična energija, dobro navijanje i samo je brojnost falila da to bude onako kako mi zamišljamo praćenje našeg košarkaškog kluba, pisalo je u pozivu uz posebnu poruku:

Zato pozivamo sve da u petak od 19 časova dođete u Pionir i da se zajedno izborimo za titulu prvaka zemlje. Od 2009. godine je tim, koji nije smeo da igra takmičenje ove godine, ispred nas po broju nacionalnih titula. Prošle godine smo ih stigli, a ove godine je vreme da stvari vratimo na svoje mesto! Petak, 19 časova, Pionir. Ulaz je besplatan, naglasile su Delije.

0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter