0
Košarka

Head coach Dejan Radonjic Crvena Zvezda v Anadolu Efes Istanbul -Euroleague 2021/22 Beograd, 08.04.2022. foto: Srdjan StevanovicStarsport.rs ©

CRVENO-BELI SPREMNI ZA FINALE: Radonjić pred meč sa FMP-om veoma kratak i jasan, kapiten Branko Lazić veruje u pobedu!

Objavljeno: 16.06.22 u 17:50

Košarkaši Crvene zvezde dočekaće u petak ekipu FMP-a u prvoj utakmici finala prvenstva Srbije.

Utakmica se igra od 19 časova u hali Aleksandar Nikolić, a ulaz na ovu utakmicu biće slobodan.

Crveno belima će u izuzetno napornoj i dugoj sezoni ovo biti 74. utakmica u svim takmičenjima, ali naredne utakmice donose priliku da se tim bori za još jedan trofej i triplu krunu.

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić bio je kratak i jasan pred početak finala:

„Ulazimo u samu završnicu sezone,i svu energiju koju imamo i koja nam je ostala moramo da usmerimo ka tome da odigramo čvrsto, skoncentrisano, odgovorno kako bi došli do uvodne pobede u ovom finalu“.

Kapiten Branko Lazić u sličnom tonu najavljuje finale:

„ Iza nas je ogroman broj utakmica, mnogo toga smo prošli, ali sada u samom finišu čeka nas još jedno finale i prilika da dođemo do još jednog trofeja. Sama činjenica da igramo utakmice za trofej od nas traži da pronađemo sve rezerve i damo sve što imamo kako bi na najbolji način okončali ovu sezonu. Za početak, potrebno je da odbranimo domaći teren, za to je potrebno da odigramo čvrsto i odgovorno“.

Druga utakmica finalne serije igra se u nedelju u FMP Areni sa početkom u 20 časova, ukoliko bude bilo potrebe majstorica je na programu u utorak takođe u Hali Aleksandar Nikolić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter