0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

CRNO-BELI PRONAŠLI I DRUGO POJAČANJE: Defanzivac BATE Borisova stiže u Partizan!

Objavljeno: 16.06.22 u 10:20

Sportski direktor vicešampiona Srbije potvrdio glasine!

Odmah po dolasku Ilije Stolice na klupu Partizana, crno-beli su angažovali defanzivca, Zlatana Šehovića. Levi bek se vratio u Humsku iz Makabija iz Tel Aviva. U redovima vicešampiona Srbije vredno rade na sklapanju tima za narednu sezonu, koja počinje od 8. jula.

Prethodnih dana je došlo do rastanka sa nekolicinom fudbalera, a uskoro se očekuje drugi potpis ovog leta.

Prema saznanju ‘Sportskog žurnala‘, opremu Partizana trebalo bi da zaduži fudbaler BATE Borisova, Aleksandar Filipović. Bivši omladinski reprezentativac Srbije je u Belorusiji od 2018. godine, a pitanje je trenutka kada će pojačiti crno-bele.

-Da, znam da je Filipović u BATE Borisovu igrao štopera i po levoj strani, ali u Partizan dolazi kao desni bek. Dobro je kad neko može uspešno da odgovori zahtevima na nekoliko pozicija – izjavio  je sportski direktor Partizana, Ivica Iliev u razgvoru za Žurnal.

Partizan će klubu iz Belorusije morati da isplati obeštećenje, iz razloga jer Filipoviću ugovor ističe naredne zime. Na dovođenju desnog beka insitirao je lično Stolica, jer su zajedno sarađivali u periodu kada je on sa klupe predvodio Voždovac.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter