9
Domaći fudbal

FOTO: KAA Gent

BOMBA NA MARAKANI: Crveno beli doveli peto najskuplje pojačanje u istoriji kluba!(VIDEO)

Objavljeno: 16.06.22 u 15:44

Crvena zvezda odrešila kesu!

Nakon dolaska Kingsa Kangve iz Arsenala iz Tule, koji je stavio četvorogodišnji paraf, sve je dogovoreno i sa Osmanom Bukarijem, koji iz Genta stiže za dva miliona evra.

Belgijanci će uz obeštećenje dobiti i 10% od naredne prodaje.

Prema trenutnim informacijama, samo lekarski pregledi dele Bukarija od potpisa sa Zvezdom, dok su svi ostali detalji, na čelu sa platom, već dogovoreni.

Osman Bukari će postati peti najskuplji fudbaler u istoriji Crvene zvezde, posle Ričmonda Boaćija, Takajukija Suzukija i Nemanje Motike, koji su plaćeni pola miliona više,kao i Matea Garsije koji je koštao 2,2 miliona evra.

U karijeri je odigrao 127 utakmica, postigao 22 pogodka, dodao još 35 asistencija. Na terenu je ukupno proveo 8279 minuta.

Svakako jako bitno pojačanje za ekipu Dejana Stankovića, u pokušaju da se domognu grupne faze Lige šampiona.

0
0

9 Komentara

  1. Novac za potez i ostale dugove državi i gradu Partizan neka odmah uplati na račun crvene zvezde – da ne komplikujemo

    0
    0
    Odgovori
  2. Je li to zbog Vucicevog „postenog“ ili onog Malog, koji su govorili o raspodeli para. Dali smo i jedinim i drugima, jeste, ali jednima 80 posto, a drugima 20, ali vama je to mozda isto.

    0
    0
    Odgovori
  3. OssssMANeeee teBra moy, na prAVAVAVommm si mestu (ne mogu reci-putu..da li zbog puti, tvoye, njihovce ili..daaa..)…samo, PIROTEHNICAR Stolica se grohotom smeje..dal’ zbog ‘imena’ tvoq, njihovoq ili..DAAA…?!!! .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter