0
Fudbal

Marko Docic Cukaricki - Sumgait Sumqayit UEFA UECL Second qualifying round, 1st leg UEFA Europa Conference League 21.7.2021. foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

‘U EVROPI NEMA LAKIH RIVALA’: Brđani pozivaju na oprez posle žreba za Ligu konferencija, Docić i Kerkez se slažu oko jedne stvari!

Objavljeno: 15.06.22 u 14:50

Čukarički će u drugom kolu kvalifikacija za plasman u Ligu konferencije igrati protiv ekipe Rasing Union iz Luksemburga.

U prvom meču Brđani će biti gosti 21. jula, revanš je na programu na stadionu na Banovom brdu sedam dana kasnije.

U Evropi nema lakih rivala, znali smo to i pre žreba. Ostaje nam da se maksimalno spremimo za Luksemburžane, čiji fudbal je u velikom usponu. Do prvog evropskog ispita u Luksemburgu ima još dosta vremena, ostaje nam da se na Bledu spremimo za sve izazove koji nas očekuju. Najpre za start u Super ligi, s obzirom na to da nas pre duela protiv Rasing Uniona očekuju i dva teška meča, protiv odličnog TSC-a i ekipe Novog Pazara u gostima – kazao je šef struke Čukaričkog Dušan Kerkez.

Jedan od najiskusnijih u timu Čukaričkog, kapiten Marko Docić, istakao je zadovoljstvo zbog žreba, ali ujedno i pozvao na oprez.

Moramo da budemo zadovoljni žrebom. Protivnika još uvek ne poznajemo, ali ćemo imati dovoljno vremena do prve utakmice koja je za nešto više od mesec dana. Očekujem da prođemo u treće kolo, to nam je svakako cilj. Ni sa jednom ekipom u ovakvom takmičenju nije lako, neće biti ni sada. Opet, imamo dovoljno iskustva, siguran sam da smo se i dobro pojačali, sa momcima koji imaju internacionalnog iskustva, to će nam mnogo značiti u Ligi konferencije – kazao je Docić.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter