1
Domaći fudbal

Fudbal Jelen Super League season 2015-2016 Partizan v Vojvodina Sasa Lukic (L) and Lazar Rosic Beograd, 05.12.2015. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto©

ŠTOPER KOG ŽELE CRNO-BELI IH ODJAVIO: ‘Nikada neću doći, navijam za Zvezdu!’

Objavljeno: 15.06.22 u 09:40

Fudbalski klub Partizan pravi velike planove kada je remont tima za novu sezonu u pitanju.

Crno-beli će praviti izmene na gotovo svim pozicijama, a kao jedan od onih koji su zanimljivi, u medijima se pojavio Lazar Rosić. Njemu ističe ugovor sa portugalskim Moreirenseom, a u Portugaliji je od 2019. godine, gde je skupio veliko iskustvo.

O mogućem dolasku u Partizan, Rosić je govorio za portugalske medije, a ono što je izrekao, neće se svideti ljudima u Humskoj. Naime, ovaj dvadesetosmogodišnji štoper je za ‘Abole’ istakao da ne postoji mogućnost da pojača Partizan.

– To se nikada neće dogoditi, ja sam navijač Crvene zvezde, bio je kratak i jasan Rosić u odgovoru na pitanje portugalskih novinara.

Srpski štoper je poslednju sezonu odigrao u Moreirenseu i bio je standardni prvotimac sa odigrane 33 utakmice na svim frontovima. Njemu sada ističe trogodišnji ugovor, te može slobodno da bira gde će nastaviti karijeru, tokom koje je do sada igrao za Radnički 1923, Radnički Niš i Vojvodinu u Srbiji, te Bragu i Nasional pre Moreinrensea van domovine.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter