0
Evropske lige

Fudbal Soccer International Friendly-Prijateljski mec Srbija v Izrael Slavisa Jokanovic (C) Novi Sad, 31.05.2016. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

SAGA JE KONAČNO GOTOVA: Slaviša Jokanović sve dogovorio, evo kada će biti predstavljen u novom klubu!

Objavljeno: 15.06.22 u 11:48

Slaviša Jokanović uskoro preuzima kormilo Dinama iz Moskve.

Nakon završene epizode na klupi Šefild junajteda, srpski trener Slaviša Jokanović nije nigde radio, međutim, tako neće ostati još dugo, pošto će sjajni Srbin uskoro postati trener Dinama iz Moskve.

Ruski klub je dugo bio u nedoumici da li da šansu pruži Slaviši Jokanoviću ili Marku Nikoliću, ali je izbor na kraju ipak pao na starijeg trenera.

Uslovi između dve strane su dogovoreni, a 53-godišnji stručnjak će u četvrtak potpisati ugovor sa Dinamom iz Moskve, sazneje ‘metaratings.ru‘.

Poslednji klub koji je Jokanović trenirao bio je Šefild junajted, i od tada Srbin nije imao angažman. Tokom bogate karijere, Slaviša je sa klupe predvodio Partizan, Muantong, Levski, Erkules, Votford, Makabi Tel Aviv, Fulam, Al Garafu.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter