9
Domaći fudbal

Marko Milovanovic (C) Slavoljub Srnic (R) Fudbal-Kup Srbije-Finale-Final-Season 2021/2022 Crvena Zvezda v Partizan Beograd, 26.05.2022. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

PARTIZANOVA LEGENDA OŠTRO PREMA CRNO-BELIMA: Zvezdu je pohvalio – Terzić odlično vodi klub, ali postoji opasnost!

Objavljeno: 15.06.22 u 17:31

Velike kritike na račun bivšeg kluba.

Fudbalere Partizana, ove godine očekuje prava rekonstrukcija, pa će novi trener Ilija Stolica pokušati da pored temelja za budućnost, ekipu dovede i u trku za šampionsku titulu. Zvezda proteklih godina sa druge strane odlično radi, a to je potvrdio i legendarni fudbaler crno-belih Ranko Stojić.

Zvezdan Terzić vrlo dobro vodi klub, to moram da kažem. Ne mislim samo na rezultate. Dao je nalog da moraju na Marakani učiniti sve da najtalentovaniji igrači iz Srbije dolaze baš u Zvezdu. Postoji čak opasnost da imaj i previše takvih i onda nema prostora za sve, istakao je on u razgovoru za portal Nogomania.rs.

Potom se osvrnuo i na reprezentativne selekcije u kojima gotovo da nema fudbalera Partizana, što on ocenjuje kao užasno na duge staze. Podsetio je na odlične uslove za trening i napredak, ali je zaključio da se ne vodi dovoljno računa o perspektivi.

Kadeti Srbije su bili u polufinalu Evropskog prvenstva, omladinci su pobedili Holandiju i plasirali se na šampionat Starog kontinenta. Nisam siguran da li ima jedan igrač Partizana u tim timovima. Ovo nije nikad bilo. Partizanova uprava bira trenerski od lojalnih, od onih koji glasaju za njih. To je užasno na duge staze. A uslovi za trening i napredovanje su najbolji u državi. Stalno ih pitam, otkad ste došli, pričate da ćete napravit internat za smeštaj mladih fudbalera. Niste ni započeli. Toliko o tome kolko vode računa o perspektivi kluba.

Za sam kraj, Stojić je pričao o talentima koje poseduju večiti. U prvi plan je istakao Erakovića, dok sa druge strane u crno-belom taboru, ne vidi više novih bisera,

Strahinja Eraković je već potvrđen. U Partizanu nemaju izrazitih talenata. Sigurno ne novog Mitrovića, Vlahovića… Vojvodina ima malog Jovana Miloševića i stopera Milana Majstorovića. Čukarički ima par momaka. Tu je Stefan Mitrović iz Niša. Dolazi generacija iz U17, U19 takođe. Marko Lazetić je već u Milanu tu je i Petar Ratkov iz TSC. Mnogo očekujem od Mateje Bubnja koji ima 18 godina, igra u Zvezdi i prvi je strelac, zaključio je Stojić.

0
0

9 Komentara

  1. STOJICU NE pali vatru vec Ako volis PARTIZAN SAKUPI LEGENDE I svi ZAJEDNO NAJURITE BAGRU. Mi cemo pomoci. NAJURITE OVO ZLO !

    0
    0
    Odgovori
  2. I, nije se dugo cekalo na pravi odgovor….
    Danasnja vest da se za izbor „zlatnog decka “ nalaze dvojica Srba: Fica Stevanovic( Man. City) i Nemanja Jovic(Partizan) ,cisto da se zna ko je te mladice odgajao i brusio i ciji dres nose ili su nosili. Nigde nema tih koje ovaj tip toliko ishvali.

    0
    0
    Odgovori
    • Da je malo bolje informisan Terzin menadzer znao bi da postoji igrač Partizana u omladinskoj reprezentaciji a da bar još dvojica sto zaslužuju nisu tu zbog dobro poznatih šema….

      0
      0
      Odgovori
      • Stojicu djonovi vire iz terzinog dupeta.zna se koja je najbolja fudbalska skola na ovim prostorima ,ali nisu partizanova deca podobna

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter