0
Košarka

Crvena Zvezda v Mega-Kosarkaska Liga Srbije Season 2021-2022 Beograd, 14.06.2022. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

MITROVIĆ: ‘Trebalo je ranije da završimo ovu seriju! Hvala navijačima na svemu!’ (VIDEO)

Objavljeno: 15.06.22 u 08:19

Zvezda je u finalu Superlige!

U okviru treće utakmice polufinalne serije Superlige Srbije, košarkaši Crvene zvezde pobedili su Megu Mozzart sa 88:66. Izabranici trenera Radonjića su na rutinski način slomili otpor protivnika i tako stigli do trijumfa vrednog finala nacionalnog šampionata.

Na pres konferenciji po završetku majstorice, novinarima se obratio krilni centar Crvene zvezde, Luka Mitrović.

-Imali smo definitivno drugačiji pristup nego na drugoj utakmici. Teško je posle svega što smo prošli biti na visokom nivou, ali trebalo je ranije da završimo ovu seriju. Čestitam Megi na pobedi u nedelju, hvala navijačima na svemu što su napravili večeras, što su nam pomogli da prebrodimo neke stvari koje nas muče – istakao je Mitrović.

Ekipa sa Malog Kalemegdana u finalu će voditi borbu za titulu sa timom FMP-a iz Železnika. Finalna serija počinje u petak, a prednost domaćeg terena ima osvajač ovosezonske ABA lige.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter