0
Košarka

Bogdan Bogdanovic European basketball championship, Evropsko prvenstvo u kosraci Eurobasket Rusija - Srbija, Russia - Serbia 02.9.2017. Istanbul, Turska, 2. Septembar 2017. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

KONAČNO NEKO DA SE OGLASI: Bogdan se operisao, a Atlanta iznela detalje – da li ovo defitinitvno znači da srpski as propušta Evropsko prvenstvo?!

Objavljeno: 15.06.22 u 13:24

Male su šanse da Bogdan zaigra za Srbiju na Evropskom prvenstvu.

Neigranje Bogdana Bogdanovića za našu reprezentaciju na predstojećem Evropskom prvenstvu predstavljao bi ogroman hendikep za Svetislava Pešića.

As Atlente Bogdan Bogdanović igrao je kada god je mogao za naš nacionalni tim, a njegovo učešće na predstojećem Eurobasketu je i dalje pod velikim znakom pitanja.

Naime, Bogdan je operisao tetivu čašice kolena, a sada se njegov klub oglasio putem Tvitera i otkrio kako da će morati da napravi pauzu između sezona.

– Bogdan Bogdanović je operisao tetivu čašice kako bi se zalečilo zapaljenje kolena. U pauzi između sezona će se oporaviti i očekuje se da bude potpuno oporavljen pred početak regularne sezone – piše u saopštenju Atlante.


Podsetimo, navijači u Srbiji danas su saznali da će Nikola Jokić igrati na predstojećem Evropskom prvenstvu, a više o tome pročitajte OVDE.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter