1
Domaći fudbal

FOTO: Youtube/Screenshot

KAKVA VEST ZA SRPSKI FUDBAL: U Vojvodinu stiže golman Barselone koji ima otkupnu klauzulu od 100 miliona evra! (VIDEO)

Objavljeno: 15.06.22 u 18:59

Odlični potezi novosadskog kluba.

Već sada nema sumnje da će Vojvodina više nego spremna dočekati narednu sezonu, čemu svedoče odlični potezi uprave tog kluba. Nakon dolaska novog trenera Milana Rastavca, neprekidno se radi na pojačanjima i promenama u igračkom kadru, a deluje da je jedan veliki transfer na pomolu.

U pitanju je golman Barselone Lazar Carević, koji je rođen 1999. godine i nastupa za Crnu Goru. Mladi čuvar mreže ima ugovor sa katalonskim klubom na još godinu dana, uz neverovatnu otkupnu klauzulu od 100 miliona evra, ali to u ovom slučaju neće biti problem.

Prema najavama Dnevnika, dogovor između dva kluba je vrlo blizu i nije reč o pozajmici već o ugovoru na duge staze. On je u Barselonu otišao kao 18-godišnjak, a protekle sezone, tada v.d. trenera Serđi Barhuan stavio ga je na klupu prvog tima za susret sa Seviljom, ali nažalost nije dobio priliku da upiše prve minute za evropskog giganta.

Pored toga, Carević je nastupao za B tim Barselone, gde je zabeležio 25 nastupa. Nakon odlaska Emila Rockova, mesto golmana Vojvodine je ostalo upražnjeno, a deluje da Vojvodina nije mogla da napravi bolji potez.

Do sada su u Novi Sad stigli Nemanja i Uroš Nikolić, Radomir Milosavljević, Iva Baraje i Milana Vidakov koji je stigao sa pozajmice iz novosadske Mladosti.

1
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter