3
Domaći fudbal

Fudbal Jelen Super League season 2014-2015 Donji Srem v Crvena Zvezda Head coach Zoran Govedarica Novi Sad, 29.04.2015. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto©

ISPALI U NIŽI RANG ALI I DALJE OZBILJNO RADE: U Proleter je stiglo dobro poznato lice!

Objavljeno: 15.06.22 u 20:32

Promene na Slanoj bari!

Ekipa Proletera će se od naredne sezone takmičiti u Prvoj ligi Srbije, odnosno u drugom rangu srpskog fudbala. Uoči nove sezone desila se jedna veoma bitna promena. Naime, za novog sportskog direktora novosadskog Proletera imenovan je Zoran Govedarica, stručnjak koji dobro poznaje klub.

Fudbal Super League Season 2018-2019
OFK Backa v Partizan
Head coach Zoran Govedarica
Backa Palanka, 16.02.2019.
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Govedarica je bio deo Proletera u čak četiri navrata. Prvi put je na Slanu baru došao 2011. godine, zatim se vraćao 2014, 2016, i 2018. godine. Njegov poslednji angažman bio je u redovima Rudara iz Pljevlja.

April 07. 2019. Nis, Srbija, Radnicki Nis, Super liga Srbije, Backa(credit image & photo: Vanja Keser / STARSPORT) Nenad Lalatovic, Zoran Govedarica

Svoju igračku karijeru Govedarica je proveo u Radničkom, Novom Sadu, AIK-u iz Bačke Topole, Cementu iz Beočina i ČSK Čelarevu.

0
0

3 Komentara

  1. Sa ovim bislimjem nema napredka i zivota zato sto ljudi sa kojima je blizak kazu da je PATOLOŠKI LAŽOV . A to je izuztno teska i ne izleciva bolest. Zato na vreme upoziravam da ce RFK NOVI SAD nestati pono sa fudbalske scene. Zasto taj covek da se pita sve u RFK NOVI SAD

    0
    0
    Odgovori
  2. Ozbiljan rad ? Proleter više ne postji poznati novosadski ugostitelj AB ga je unistio .Decko ti si ugostitelj izgleda se jos nisi opametio i shvatio da ti stvarno nista neznas i da za tebe nema lepe reci u Novom Sadu.

    0
    0
    Odgovori
    • Ko drzi tog pojkonog demokratu on je dosao ponovo da ugasi Fk Novi Sad sram vas bilo sta radite vise iz dana u dan gubite poverenje svih. Pokraliste proleter sad hocete i novi sad .Mars sa detelinare.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter