0
Boks

FOTO: YouTube screenshot

FJURI: ‘Džošua nije moj nivo! Mogu da se vratim iz penzije samo za pola milijarde funti!’

Objavljeno: 15.06.22 u 20:30

‘Kralj cigana’ ponovo u svom stilu!

Neporaženi šampion u bokserskoj superteškoj kategoriji, Tajson Fjuri, odlučio je da se penzioniše. Britanac je odluku doneo nakon trijumfa nad Vajtom.

Dugo se polemisalo o potencijalnom revanš meču sa sunarodnikom, ali Fjuri smatra da Entoni Džošua nije njegov nivo. Tajson je istakao da se neće boriti ni protiv pobednika dvoboja Oleksandr Usik – Entoni Džošua (jasno je da Džošua ispada iz igre), bez obzira na priliku da objedini titule u svim verzijama, osim pod jednim uslovom.

-Nemam više motiva da se borim sa Džošuom. Dva puta je poražen i nije moj nivo. Postoji jedino varijanta da možda pod jednim uslovom izađem na megdan Usiku – kazao je popularni ‘Kralj cigana’, pa potom otkrio uslov:

-Ako Džošua ponovo izgubi od Usika, onda moram da spasim čast Velike Britanije. Naravno za to će morati da se plati. Pola milijarde funti ili borbe neće biti – bio je jasan Fjuri.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter