0
Domaći fudbal

FOTO: FK Voždovac

VOŽDOVČANI SU SVE JAČI: Golgeterski dvojac stigao na ‘krov’, Vujanović i Burmaz su novi igrači ‘zmajeva’!

Objavljeno: 14.06.22 u 11:21

Fudbalski klub Voždovac danas je i zvanično postao bogatiji za dva mlada ofanzivca, ugovore na tri godine potpisali su Nikša Vujanović i Borisav Burmaz.

Pre nego što su postali Zmajevi, Valjevac je nosio dres Grafičara, kragujevačkog Radničkog i Crvene zvezde u mlađim kategorijama, dok je mladi reprezentativac Crne Gore nastupao za Rudar iz Pljevalja, subotički Spartak i mlađe selekcije Partizana.

Obojica su po potpisivanju ugovora sa klubom usaglasili stavove – došli su da popune statističke kolone asistencijama i golovima.

Voždovac je odlična sredina za svakog mladog igrača. Uslovi za rad su odlični, kao i stručni štab. Prethodne sezone klub je bio nadomak plasmana u Evropu, a ja sam došao da taj uspeh ponovimo i nadmašimo ako je moguće. Daću sve od sebe da na svojoj poziciji pužim maksimum i golovima doprinesem tome”, jasan je Burmaz a na to se nadovezao i Vujanović:

”Privukla me lepa igra Voždovca, moderan totalni fudbal, i zato sam želeo da zaigram ovde. Imao sam dobru polusezonu u Rudaru, dao sam osam golova, i očekujem da u istom ritmu nastavim. Što više asistencija i golova jasan su cilj”, zaključio je Vujanović.

Direktor beogradskog kluba zadovoljan je najnovijom akvizicijom.

Potpisali smo dva mlada i talentovana igrača koji su pokazali mnogo u mlađim kategorijama. Pokazali su da imaju kvalitet i za seniorski fudbal, a sada je vreme da u pravoj sredini dosegnu svoj pun potencijal. Na njima je da vredno i posvećeno rade tokom priprema, pod vođstvom novog šefa, a ja im u ime kluba želim mnogo sreće i uspeha na terenu”, poručio je gospodin Miloš Mirković.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter