4
Domaći fudbal

from left Nikola Terzic Sasa Zdjelar Marko Jevtovic Slobodan Urosevic Igor Vujacic Nemanja Miletic Aleksandar Miljkovic goalkeeper Nemanja Stevanovic Fudbal-Super League Season 2021/2022 Crvena Zvezda v Partizan Beograd, 16.04.2022. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

TOTALNI REMONT U HUMSKOJ: Lazar Marković ne želi da produži ugovor sa Partizanom, a ovi igrači će takođe ‘spakovati kofere’!

Objavljeno: 14.06.22 u 12:50

Ugovor će produžiti samo jedan fudbaler.

Brojnim fudbalerima uskoro ističe ugovor sa Partizanom, pa navijače ‘parnog valjka’ i te kako zanima ko će produžitit saradnju, a ko će biti slobodan u izboru nove sredine.

Potpuno je očekivano da će se u Humskoj rekonstruisati igrački kadar, kako bi Partizan naredne sezone pokušao da osvoji šampionsku titulu.

Novi trener je nedavno stigao, a sada počinju da se sklapaju kockice za narednu sezonu. Stolica je sa brojnim fudbalerima već obavio razgovor ‘oči u oči’, i saopštio im na koga će računati u budućnosti. Navijače Partizana je šokirala vest da Lazar Marković ne želi da produži ugovor sa klubov, pošto smatra da je vreme za novi iskorak u karijeri.

Takođe, kofere će spakovati i Miloš Jojić, koji je već duže vreme u blagom sukobu sa navijačima, koji su u nekoliko situacija istakli nezadovoljstvo prema 30-godišnjem fudbaleru.

Pored Lazara Markovića i Miloša Jojića, ugovor sa crno-belima neće produžiti ni defanzivac Nemanja Miletić, koji želi da se ponovo oproba u inostranstvu. Odobrenje od kluba da mogu da promene sredinu dobili su još Ivan Obradović, Rajko Brežančić, Bojan Ostojić, Lazar Pavlović i Aleksandar Miljković.

Ipak, Milan Lukač će produžiti ugovor sa Partizanom na još godinu dana. Iako nije dobio značajnu minutažu minule sezone, iskusni golman je doneo odluku da još jednu sezonu provede u Humskoj ulici.

0
0

4 Komentara

  1. S obzirom da se i onako borimo za 2. mesto, jer prva mora biti sponzorusa, bolje da prodaju sve njih za bilo kakve pare i plate poreski dug, a sezonu odigraju sa juniorima.

    0
    0
    Odgovori
  2. Lolu, vidim, niko ne sme da pomene !? Ostojic je zasluzeno zavrsio svoju fudbalsku karijeru, Miletic bolje i da se nije vracao, isto vazi i za Obradovica i Brezancic. Markec i Zeka ako odu pa ko ce onda da nam igra, Holander, holandska crna munja ili Natko i njegovih 20 minuta mogucnosti !? Koji crni remont, ovo je totalni raspad a jos kad im se pridoda i novi sef sa klupe, onda se to jednostavno kaze, katastrofa. Uprava mora da ode sto pre.

    0
    0
    Odgovori
  3. Kardinalna je greska da ide Markec i Jojic. Da, treba im korigovati platu,ali oni bi svakako bili ostankom „pojacanje“, ozbiljno iskustveno pojacanje! Bojim se da se to tesko nadoknaditi.Markec je imao problem da je morao ustupiti mesto bonus igracu,ali je bio koristan kad je ulazio,dobar momak i kapiten. Da li je skup? ne znam to,ali da je steta ako ode-jeste. Jos veca steta je da ode Jojic. mozete vi pricati sta hocete,ali pogledajte njegovu detaljnu statistiku igre! On je fakticki tesko zamenljiv,jedini je igrac sa izuzetnim opsegom rada na terenu,velika radilica ekipe. Ima on nekih „felera“,navijaci zlopamte neke greske,ali njegov doprinos igri je nemerljiv. Da li je skup,opet kazem-ne znam, to nije moj posao! Licno bih voleo da ostane jer je jedan od kljucnih igraca ekipe,ne po kreativnosti,ali svakako jeste po radnom doprinosu u igri. Danasnji fudbalje pre sve vrlo naporan sistem rada, govorim o igri neposredno.
    Treci igrac za kojeg bih ozbiljno razmislio da li bih ga ispustio, barem za ovu polusezonu, je Pavlovic. Momak igra bitnu poziciju ,moze biti ozbiljna alternativa Nathu koji tesko moze izdrzati ful time igre.Jojic i Pavlovic su autenticni zamenici za Natha. Znam da ce Cuka i Vozdovac,privatni klubovi,kao lesinari jedva docekati slobodu Pavlovica a ja ne bih dozvolio da se oni okriste sa mladim i talentovanim igracima Partizana. Secam se jos Bogosavca, levog beka kojeg su pustili a Cuka ga odmah potpisala i na njemu zaradila novac! Potpisite novi ugovor sa Pavlovicem i dajte ga Vozdovcu na pozajmicu jednu polu/sezonu…!
    Ako vec moraju da idu, ne znam sta je sa njihovim ugovorima, neka idu uz obestecenje a ako su slobodni, samo bih Pavlovicu ponudio novi ugovor, pa tek Jojicu.Ponavljam-ako moram da biram alternativna resenja. Ostali, naravno da idu daleko od Partizana,a Smiljanic medju njima prvi. Ko tog coveka stiti i drzi u klubu kao relikviju,nije mi jasno>? Vele otac mu, ma neka se gone…!

    0
    0
    Odgovori
  4. Dajte dobra pojacanja u napadu. TRI NERESENE I ode titula upravo reaguj treba iskustvo

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter