0
Evropske lige

BELGRADE, SERBIA - FEBRUARY 18: Zlatan Ibrahimovic of AC Milan smiles prior to the UEFA Europa League Round of 32 match between Crvena Zvezda and AC Milan at on February 17, 2021 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

‘TO SE PRENOSI I NA DRUGE IGRAČE’: Dijan oduševljen Ibrahimovićem, jedna stvar ga oduševljava kod njega!

Objavljeno: 14.06.22 u 08:52

Vrlo poštuje starijeg saigrača.

Fudbaler Milana Brahim Dijaz otkrio je da je Zlatan Ibrahimović godište njegovog oca, i da ga vrlo poštuje, prenosi ‘Marka’.

– Zlatan je godište mog oca, ali on još uvek pravi razliku na terenu. Vrhunski je igrač, harizmatičan je i voli da pobeđuje – rekao je Dijaz i potom dodao:

– Svaki trening odradi sa punom pažnjom, a to se prenosi i na druge igrače. On mi na terenu olakšava, jer znam da moram da mu dodam loptu, jer se u suprotnom naljuti na mene – rekao je španski fudbaler.

Dijaz je ove sezone 40 puta nosio dres Milana i četiri puta se upisao u strelce, dok se tri puta našao u ulozi asistenta.

Zlatan Ibrahimović je nedavno operisao koleno, trenutno se uspešno oporavlja, a fudbal bi ponovo mogao da počne da igra početkom naredne sezone.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter