0
Košarka

Crvena Zvezda v Mega-Kosarkaska Liga Srbije Season 2021-2022 Beograd, 14.06.2022. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

RADONJIĆ: ‘Bio je preveliki rizik da Dobrić igra večeras! Nadamo se da će biti spreman za finale!’ (VIDEO)

Objavljeno: 14.06.22 u 21:51

Ubedljiva pobeda crveno-belih!

U okviru treće utakmice polufinalne serije Superlige Srbije, košarkaši Crvene zvezde savladali su ekipu Mege Mozzart sa 88:66. Crveno-beli su na rutinski način slomili otpor protivnika, te došli do trijumfa koji ih vodi direktno u veliko finale. Ekipa sa Malog Kalemegdana u finalu će voditi borbu za titulu sa timom FMP-a iz Železnika. Finalna serija počinje u petak, a prednost domaćeg terena ima aktuelni šampion Srbije.

Po završetku utakmice oglasio se šef stručnog štaba Crvene zvezde, Dejan Radonjić.

-Ogromno opterećenje, ogroman broj utakmica, završnica prvenstva… Imali smo izuzetno loš meč u nedelju, gde je Mega Mozzart bila izvanredna. Danas je to drugačije izgledalo, u dobroj atmosferi. U trenucima kada se osećaju posledice duge sezone i velike potrošnje, trebalo je biti dovoljno dobar, ozbiljan da igramo drugačije nego što je to bilo u drugom duelu. Sada nas čeka finale- počeo je  Radonjić i dodao:

-Napadački smo odigrali sjajno prvi meč, bili smo rastrčani i inspirisani, čvrsti u odbrani za razliku od drugog okršaja gde je iluzorno trošiti reči koliko smo bili loši. Večeras smo bili bolji i kontrolisali celu utakmicu.

Trener Zvezde je odgovorio na pitanje novinara koje se odnosi na to koliko je teško igračima da nakon osvojene ABA lige pružaju kvalitetne partije.

-Lično sam stava da imam apsolutno razumevanje za stanja, ali mi smo u samoj završnici, borimo se za trofeje i nema razumevanja za neke stvari. Možda nismo bili dobri, možda smo bili roviti, povređeni, potpuno razumevanje za sve… Ali, mora da se nađe dovoljno motiva i želje da bismo ostvarili pobedu.

Otkrio je popularni Dejo i kakvo je stanje sa Ognjenom Dobrićem, koji je nosio zavoj oko desnog lista.

-Posle drugog meča osetio je bol i preveliki je rizik bio da večeras igra. Mišljenja sam da bismo mogli da računamo na njega za finale, bar po onom što mi kažu doktor i fizio, ali nismo hteli večeras da rizikujemo, baš kao što nismo hteli ni sa Kalinićem u prva dva meča – zaključio je Dejan Radonjić.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter