0
Ostali sportovi

FOTO: Rvački savez Srbije

PONOS SRBIJE: Đukić osvojio bronzu na Evropskom prvenstvu u Bukureštu!

Objavljeno: 14.06.22 u 22:19

Veliki uspeh za mladu rvačku nadu naše zemlje!

Kadetski reprezentativac Srbije u rvanju u grčko- rimskom stilu, Branko Ðukić, osvojio je danas bronzanu medalju u kategoriji do 80 kilograma na Evropskom prvenstvu u Bukureštu.

U borbi za treće mesto Ðukić je pobedio reprezentativca Rumunije.

-Imali smo priliku da gledamo zaista odlične borbe. Konkurencija je bila jaka, ali Srbija je još jednom pokazala da ima kvalitetne mlade rvače. Rvački savez Srbije je ponosan na kontinuitet u osvajanju medalja na svetskim i evropskim takmičenjima, na predan rad trenera i rvača, na želju za uspehom. Siguran sam da nas čeka blistava budućnost i da se vratilo vreme rvanja. Čestitam kadetskoj reprezentaciji Srbije što je našu zemlju učinila ponosnom, a posebne čestitke Đukiću i njegovom klubu Proleteru – izjavio je Milorad Dokmanac, nacionalni selektor Rvačkog saveza Srbije.

Kadetsku reprezentaciju Srbije na Evropskom takmičenju u Bukureštu čine: Miloš Vuksanović, Dejan Berkec, Antal Vamoš, Branko Đukić i Jovan Miolski.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter