0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

NE MOŽE DA SAKRIJE ODUŠEVLJENJE: Talentovani štoper na prvim pripremama sa Crvenom zvezdom, upravo od Stankovića dobija najvrednije savete!

Objavljeno: 14.06.22 u 15:27

Znače mu saveti od trenera.

Talentovani štoper koji je u letnjem prelaznom roku stigao u Crvenu zvezdu Vuk Bogdanović je sumirao utiske posle odrađenog trećeg treninga na pripremama na Zlatiboru.

Utisci su fenomenalni, stariji igrači su me veoma dobro prihvatili. Ovo su mi prve pripreme sa Crvenom zvezdom i izuzetno sam srećan zbog toga, nadam se da će dobro proći, bez povreda i da ću što više toga naučiti ovde – istakao je Bogdanović.

Govorio je Bogdanović i o dosadašnjem trenažnom procesu.

– Do sada nismo imali preterano zahtevne delove treninga, najviše je tu bilo trčanja i spremanja na fizičkom planu. Tek nas očekuju teži treninzi.

Osvrnuo se defanzivac i na veliku podršku koju dobija od Mistera, ali i saigrača koji su ga odlično prihvatili.

– Naravno, već na prvom treningu sam dobio dosta saveta od Mistera, pokušavam da to što pre usvojim i nadam se da ćemo još dugo sarađivati zajedno. Takođe stariji igrači su uvek tu da pomognu i mnogo mi je drago što imam priliku da delim teren sa njima – zaključio je Bogdanović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter