0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

‘NADAO SAM SE DA ĆE SAN TRAJATI ZAUVEK’: Bojan Ostojić se dirljivim rečima oprostio od Grobara, ovo nikada sebi nije mogao da prizna!

Objavljeno: 14.06.22 u 10:54

Oproštaj od navijača.

Prekaljeni štoper Partizana Bojan Ostojić oprostio se emotivnom porukom od navijača ‘parnog valjka’. Njemu je ugovor sa klubom istekao na kraju sezone, a saradnju neće produžavati.

Ipak, iskusni igrač ne odlazi iz Partizana, već se ‘seli’ u Teleoptik gde će prvo igrati, a potom i biti trener u razvojnoj ekipi ‘parnog valjka’.

Bez obzira što u potpunosti ne napušta klub, Ostojić se on navijača oprostio na vrlo emotivan način:

Došao je i taj dan, iako sam se nadao da će san trajati zauvek, jer biti deo Partizana je ništa drugo nego najlepši san koji fudbaler može da usni i doživi. Srce puca, jer se skupilo toliko i ljubavi i bola, uspomena, radosti, sreće, tuge i sve je duboko urezano kao porodična priča, jer moj Partizan nikada drugačije nisam shvatao sem kao porodicu, kao drugu kuću.

Imao sam i imaću zauvek ljubav prema klubu za koji sam dao svoju poslednju kap i ne kajem se nijednog trenutka. Štaviše, kada bih mogao da biram, opet bih sve ponovo bez ustezanja, opet bih u taj „Tango smrti“.

Nisam želeo da priznam da će jednom doći i taj dan, nisam se nadao da će doći kraj, nisam bio spreman da mom klubu, mom Partizanu, kažem zbogom. Za mene je u toj ljubavi uvek bilo prerano za kraj… I, uveren sam, ne samo za mene, već za svakoga ko voli Partizan, bar delićem koliko ga ja volim, a to rečima ne može da se opiše.

Hvala svima, navijačima, trenerima, svim mojim saigračima, medicinskom bloku, ljudima u klubu… Ostavljam vam u amanet kao svi moji prethodnici da se borite za sveti grb, da “izginite” na terenu, a posle kako bude… Hvala ti, hvala ti, crno-bela ljubavi! Jednom Partizan, uvek Partizan – napisao je Ostojić na svom Instagram profilu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bojan Ostojic (@ostoja_23)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter