6
Domaći fudbal

FOTO STARSPORT:

ERAKOVIĆ SE SELI U RUSIJU: Dinamo ili Zenit!

Objavljeno: 14.06.22 u 18:09

Vrlo dobra sezona iza Strahinje Erakovića bila je povod između ostalog da izaziove interesovanje evropskih klubova kao i da dobije poziv u reprezentaciju od strane selektora Dragana Stojkovića. Interesovanje za štopera rođenog 2001. godine međutim nije bilo dovoljan povod rukovodstvu šampiona Srbije da uzme u razmatranje prodaju perspektivnog defanzivca.

Svesni da se Eraković još nije pokazao u punom sjaju, kao i da bi njegove igre u evropskim kvalifikacijama mogle da doprinesu kako klubu tako i porastu cene defanzivca, iz Ljutice Bogdana su istakli da šroper ponikao iza juga Marakane nije na prodaju.

Najvece interesovanje je za Erakovića, ali sam zainteresovanim klubovima rekao da on u ovom trenutku nije na prodaju“, istakao je Zvezdan Terzić na okupljanju crveno-belih.

U Ljutice Bogdana ne skrivaju da od Erakovića očekuju od 12.000.000 do 15.000.000 evra priliva na ime obeštećenja, međutim reči sa Topčiderskog brda nisu bile razlog da ruski klubovi odustanu od interesovanja.

Naime, prema rečima Erakovićevog agenta u razgovoru za ruske medije, mladi štoper je na radaru dva člana Premijer lige.

„Nema zvaničnih predloga za Strahinju, ali postoji interesovanje Dinama iz Moskve i još jednog ruskog kluba“, kazao je Zoran Pavlović i potom priznao da je drugi Zenit iz Sankt Peterburga.

Posle reprezentativnih obaveza okončanih utakmicom u Sloveniji Eraković je poput ostalih reprezentativaca dobio u klubu produženu pauzu te će se saigračima u crveno-belim redovima pridružiti nakon što se oni vrate sa Zlatibora.

„Nismo imali vremena za razgovor. Treba da se odmori. Kada se vrati u Srbiju, svakako ćemo o svemu razgovarati“, izjavio je Erakovićev agent.

0
0

6 Komentara

  1. Baš mu to u životu fali, da SADA potpiše za neki ruski klub i zauvijek si zatvori vrata svih evropskih klubova i zemalja

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter