0
Domaći fudbal

Fudbal FK Partizan Promocija Nemanja Nikolic Beograd, 28.05.2018. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

DVE GODINE U NOVOM SADU: Nemanja Nikolić potpisao ugovor sa Vojvodinom!

Objavljeno: 14.06.22 u 18:04

Pao je dogovor u Novom Sadu! Iskusni napadač i dosadašnji prvotimac Spartaka Nemanja Nikolić dogovorio je dvogodišnju saradnju sa Vojvodinom i uskoro će zadužiti dres Lala, saznaje Mozzart Sport.

Bivši igrač Partizana prošle sezone je postigao 11 golova za Subotičane, a na Karađorđu je već igrao u sezoni 2019/2020 kada je kao pozajmljeni fudbaler crno-belih. Na 11 utakmica postigao tri i namestio još tri gola. Zatim je se vratio u Spartak, pa išao u Saudijsku Arabiju, Kazahstan i opet Suboticu. Ovog leta je sa slobodnim papirima čekao inostrani angažman.

Nikolića je proteklih nekoli nedelja tražio i Maribor, ali su ubrzo iz slovenačkog kluba poručili da im je igrač preskup. Sa druge strane, Novosađani imaju ambicije da naprave kvalitetan sastav za narednu sezonu, kako bi se vratili u sam vrh srpskog fudbala, a čini se da su na dobrom putu da to i učine.

Nikolić je rođen u Kraljevu, a prvofesionalnu karijeru je započeo u ekipi Grblja. Potom je igrao za Rostov, Aktobe, a u sezoni 2017/2018. igrao je prvi put za Spartak. U Partizan je stigao u julu 2018. godine za obeštećenje od 350.000 evra. U Humskoj je odigrao 36 mečeva i postigao osam golova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter