0
Tenis

Tenis.Jelena Dokic.Beograd,16.11.2000..foto: srdjan stevanovic

‘SAMO SUZE, TUGA, DEPRESIJA’: Jelena Dokić šokirala celu naciju potresnom objavom na Instagramu – pokušala je da izvrši samoubistvo ove godine! (FOTO)

Objavljeno: 13.06.22 u 13:24

Šok priznanje.

Bivša australijska teniserka srpskog porekla Jelena Dokić šokirala je javnost u Srbiji najnovijom objavom na Instagramu.

Jelena se već duže vreme bori sa depresijom, a sada je otkrila i da je planirala samoubistvo, ali je na svu sreću, odustala od te ideje.

– Umalo sam skočila sa balkona na 26. spratu i oduzela sebi život 28. 04. 2022. Nikad neću zaboraviti taj dan. Sve je u magli. Sve je mračno. Nema tona, slike, ništa nema smisla. Samo suze, tuga, depresija, anksioznost i bol. Poslednjih šest meseci su bili teški. Konstantno sam plakala svuda. Od sakirvanja u kupatilu na poslu, da bih obrisala suze i da niko ne vidi, do neprestanog plakanja kod kuće u svoja četiri zida, bilo je nepodnošljivo. Konstantna osećanja tuge i bola jednostavno nisu odlazila i život mi je bio razbijen.

– Krivila sam sebe, ne mislim da sam vredna ljubavi i uplašena sam. Takođe znam da imam još toliko stvari na kojima moram biti zahvalna, a onda počinjem da mrzim sebe jer se osećam ovako kako se osećam, kao da nisam zahvalana želim da sve to okončam. Takav začarani krug u mojoj glavi. Rezultat: skoro da sam skočila sa balkona na 26. spratu 28. aprila. Nikada neću zaboraviti dan, samo sam želela da bol i patnja prestanu.

– Došla sam se do ivice, čak ni ne znam kako sam to uspela. Dobijanje stručne pomoći mi je spasilo život.

– Ovo nije lako napisati, ali uvek sam bila otvorena, iskrena i ranjiva prema svima vama i duboko verujem u moć deljenja naših priča da nam pomogne da prebrodimo stvari i da pomognemo jedni drugima.
Pišem ovo jer znam da nisam jedina koji se bori. Samo znajte da niste sami.

– Neću da kažem da mi sada ide odlično, ali sam definitivno na putu oporavka. Neki dani su bolji od drugih i ponekad napravim korak napred pa nazad, ali borim se i verujem da mogu proći kroz ovo.
verujem u sledeće: U redu je da osećam ono što osećam. U redu je biti tužan, samo nastavite da se borite i vratite se.

– To je ono što pokušavam da uradim i to je ono što me drži. Nemojte se stideti onoga što osećate. U redu je da se tako osećate i iz toga se možete vratiti. Moguće je, samo nastavite da verujete. Volim vas sve i ovde je borba i preživljavanje da biste živeli i videli još jedan dan. Vratiću se jača nego ikad – napisala je Jelena Dokić na svom Instagram profilu,

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter