0
AdmiralBet ABA Liga

from left Balsa Koprivica Mathias Lessort Gregor Glas Dallas Moore Alen Smailagic Zach LeDay Kevin Punter Rade Zagorac Partizan v Buducnost-Aba League Play Off Semi-Finals Season 2021-2022 Beograd, 10.05.2022. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

PRVI AMERIKANAC KOJI JE OTIŠAO IZ PARTIZANA: Crno-beli dobijaju obeštećenje – sigurno će biti zadovoljni!

Objavljeno: 13.06.22 u 18:58

Potražiće sreću na drugom mestu.

Nakon vesti da će Partizan naredne sezone nastupati u Evroligi, nema sumnje da nas očekuje dosta promena. Iako je sasvim realno da okosnica tima ostane, crno-beli će morati da traže nova rešenja na poziciji plejmejkera, kao i na poziji centra, ako Matijas Lesor napusti Beogradu.

Status pojedinih igrača još uvek nije poznat, detalje ćemo sigurno saznati u nedeljama koje predstoje, ali već je došlo vreme za određene promene. Naime, Trej Dreksel, košarkaš Partizana koji je ove godine bio na pozajmici u Poljskoj, pojačao je nemački Oldenburg.

On je u Partizan stigao iz zemunske Mladosti, gde je bio jedan od glavnih igrača, ali se nažalost povredio odmah po dolasku, pa nije uspeo da se pokaže u pravom svetlu. Nakon povratka najtrofejnijeg evropskog trenera Željka Obradovića, Dreksel je odradio pripreme, ali je odlučeno da sezonu provede na pozajmici u Ostrovu, gde je u proseku postizao 10.8 poena uz 5 skokova.

Trey Drechsel
KK Partizan-Prvi Trening-Okupljanje
Beograd, 16.08.2021.
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Uprava crno-belih procenila je da Dreksel i dalje nije dorastao za izazove koje beogradski klub očekuju u Evroligi, a svemu u prilog išla je i ponuda Oldenburga kojom je i igrač bio zadovoljan. Podsećamo, Partizan je pre nekoliko dana napustio i Dalas Mur, koji će karijeru najverovatnije nastaviti u Kini.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter