0
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

KRAJ JEDNE ERE: Marselo se u suzama oprostio od Reala! (VIDEO)

Objavljeno: 13.06.22 u 18:17

Brazilac napustio kraljevski klub!

Legendarni brazilski reprezentativac, Marselo, oprostio se od Real Madrida nakon 15 sezona iz snova koje je odigrao u dresu kraljevskog kluba. Levi bek je za ekipu iz španske prestonice zabeležio čak 546 utakmica.

Marselo je osvojio čak 25 trofeja, te tako postao najtrofejniji igrač u istoriji slavnog kluba. Brazilac se u suzama oprostio od voljenog kluba, a između ostalog je istakao da još uvek nije vreme za penziju.

-Hvala mojim saigračima i trenerima. Ai iznad svih, hvala ljudima zaduženim za opremu, obezbeđenju, svima iza scene koji rade prljavi posao. Želim da istaknem njihov rad, jer sam uvek posvećen igranju i imam sve spremno kao na tacni.

Želim da zahvalim svojoj supruzi, ona je bila uz mene otkako sam počeo da igram fudbal. Zbog tebe sam ovo što sam danas.

Kada sam otišao iz Brazila, želeo sam da igram Ligu Šampiona. Sada idem odavde kao igrač sa najviše osvojenih titula u najvećem klubu na svetu.

Želim da zahvalim Raulu. Mnogo si mi pomogao kada sam stigao ovde. Uvek si brinuo o meni, to ti nikad neću zaboraviti – istakao je Marselo.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter