0
AdmiralBet ABA Liga

Ognjen Kuzmic Mathias Lessort Austin Hollins Aba liga finale Crvena Zvezda - Partizan ABA Liga Beograd, Srbija 6.6.2022. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

KAŽNJENI TRIFUNOVIĆ I KALINIĆ ZBOG ISPADA U FINALNOJ SERIJI: ABA liga se ponovo oglasila, evo ko je još sankcionisan!

Objavljeno: 13.06.22 u 20:57

Nešto će morati da se menja.

Finalna serija ABA lige, donela je dosta uzbuđenja za navijače, ali je pokazala i svoju mračnu stranu. Naime, na nekoliko utakmica videli smo grozne incidente, koje je regionalno takmičenje oštro sankcionisalo.

ABA liga je tako iznela i poslednje kazne za ovu godinu, a odnosile su se na 4. i petu utakmicu. Zbog poslednje utakmice pred Partizanovim navijačima, crno-beli će morati da plate 27.500 evra zbog loše organizacije. Takođe, kažnjen je i košarkaš crno-belih Uroš Trifunović, zbog ispada na meču i nesportskog ponašanja prema košarkašima Zvezde, pa će morati da plati 1.000 evra.

Nikola Kalinic (L) and Uros Trifunovic
Partizan v Crvena Zvezda-Aba League Season 2021-2022
Beograd, 06.03.2022.
foto: Marko Djokovic/Starsport.rs ©

Takođe, što se tiče tog susreta, kazne su dobili Željko Obradović i Dejan Radonjić. Trener crveno-belih će morati da oplati 300 evra, dok će 100 manje na račun regionalnog takmičenja uplatiti strateg crno-belih.

Zbog loše organizacije poslednje utakmice, Zvezda je kažnjena sa 45.000 evra, dok je Nikola Kalinić zbog nesportskog ponašanja nakon meča kažnjen sa 1.500 evra. Takođe i u ovom susretu je Dejan Radonjić dobio tehničku grešku, pa će isto kao u četvrtoj morati da uplati 300 evra ABA ligi.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter