0
Fudbal

FOTO: Screenshot

HAOS U GRČKOJ: Domaći navijači priredili paklen doček pristalicama tzv. Kosova – baklje, povici i zahtev za prekid (VIDEO)

Objavljeno: 13.06.22 u 09:40

Vrelo je bilo u Volosu.

Fudbalska reprezentacija Grčke je obezbedila plasman u viši rang Lige nacija, tačnije ligu B, tako što je savladala tzv. Kosovo sa 2:0 i posle samo četiri kola stigla do 12 bodova i promocije.

Ipak, to nije bilo u prvom planu, jer su meč obeležili incidenti kako na terenu, tako i tribinama.

Već tokom himne tzv. Kosova je došlo do zvižduka, a tribine su postale preplavljene zastava Srbije i onima na kojima je jasno bilo ispisano ‘Kosovo je Srbija’.

U Grčku je stiglo oko stotinu gostujućih navijača, a tokom prvog poluvremena došlo je do incidenta kad su ka njima poletele baklje od strane domaćih pristalica.

Odmah posle ovog sukoba, došlo je i do sukoba na terenu, kada je napadač Murići prišao sudiji kako bi tražio da prekine utakmicu, što je ovaj odbio. On je glavnom arbitru poručio da sve što se dešava mnogo više liči na rat, ali ovaj nije želeo da zaustavi igru.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter