0
Evropske lige

Dusan Vlahovic Serbia - Slovenia, UEFA Nations League June, 5. 2022. Belgrade, Serbia. 5.6.2022. Beograd, Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

DA LI JE BILO ŠANSE DA VLAHOVIĆ ZAVRŠI U ARSENALU: Srpski napadač otkrio tajnu koju su svi želeli da znaju!

Objavljeno: 13.06.22 u 20:21

Sada je sve mnogo jasnije.

Jedan od najboljih srpskih napadača Dušan Vlahović, početkom godine je došao u Juventus iz Fiorentine. nekadašnjeg fudbalera Partizana, mnogi strani mediji, mesecima su selili u razne evropske velikane, među kojima je bio i Arsenal.

U tome su prednjačili britanski mediji, koji su naveli da je Vlahović imao ponudu londoskog kluba, ali da je ona Juventusova bila bolja. Ipak, potom se oglasio srpski fudbaler, koji je otkrio da nikakve ponude Arsenala nije ni bilo i da o tome nije razgovarao. Potom je istakao i da je na umu imao samo Juventus i da je to ono što je tražio.

– Možda moj menadžer zna (za ponudu Arsenala), ali nikada ni sa kim nisam razgovarao o prelasku u Arsenal. Samo jedan klub sam imao na umu, jer Juventus je Juventus. Nemam šta drugo da kažem. Počastvovan sam što igram u dresu Juventusa. Definitivno se identifikujem sa DNK Juventusa. Ovaj klub je definitivno ono što sam tražio, istakao je Vlahović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter