1
Košarka

Crvena Zvezda - Partizan ABA liga finale May, 27. 2022. Belgrade Serbia. 27.5.2022. Beograd, Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

CRVENO-BELI ZOVU NAVIJAČE: Delije će se oduševiti – besplatan ulaz na Megu!

Objavljeno: 13.06.22 u 15:32

Sutra uveče ćemo saznati drugog finalistu KLS.

Klub sa Malog Kalemegdana odlučio je da časti navijače za sutrašnji meč.

– Košarkaši Crvene zvezde mts dočekaće u utorak ekipu Mege Mozzart u majstorici polufinala prvenstva Srbije.

Utakmica će se igrati u hali Aleksandar Nikolić sa početkom u 18.30 časova, a ulaz na ovu utakmicu (kao i na prvu u ovoj seriji koja je igrana prošlog petka) biće slobodan!

Crveno belima će to biti 74. zvanična takmičarska utakmica u izuzetno napornoj i teškoj sezoni…


Dođite i pružite podršku momcima koji su osvojili već dva trofeja u ovoj sezoni (Kup Radivoja Koraća i ABA ligu) da se plasiraju u finale i nastave put ka još jednom trofeju u jedinom preostalom takmičenju koje je u toku, i koje je za srpsku košarku i Crvenu zvezdu izuzetno važno!

Budite uz crveno bele u utorak uveče – Hala Aleksandar Nikolić 18.30 časova – piše na sajtu KK Crvena zvezda.

0
0

1 Komentara

  1. ko je napisao ovaj tekst o besplatnom ulazu delija protiv MEGE čestitam jer je neobično duhovit. Svi znaju da na nijednoj utakmici fk i kk cz delije i ostali navijači nikad nisu platili kartu. Kao što sd cz ne placa nijedan racun gradu, državi . Alal vera…..u nedogled

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter