0
Domaći fudbal

Stefan Tomovic Superliga Srbije, Vozdovac - Proleter Belgrade, Serbia 10.4.2021. April 10. 2021. Beograd, Srbija foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

BRĐANI SE NE ZAUSTAVLJAJU: Čuka završila još jedan transfer, na Banovo brdo stiže najbolji fudbaler Proletera!

Objavljeno: 13.06.22 u 15:07

Novo pojačanje za tim sa Banovog brda.

Prethodnu sezonu u Superligi Srbije Čukarički je završio na trećem mestu, ali ambicije kluba sa Banovog brda su velike pa su belo-crni uveliko krenuli sa pojačavanjem tima za narednu sezonu.

Nakon Luke Adžića, Nikole Vujadinovića i Đorđa Ivanovića, Čuka je uspela da realizuje još jedno veliko pojačanje. Kako saznaje Mozzart Sport uskoro će belo-crni dres obući i najbolji fudbaler Proletera Stefan Tomović.

Doskorašnji igrač tima sa Slane Bare potpisaće četvorogišnji ugovor sa Čukaričkim. Nema sumnje da su Brđani i ovog puta napravili sjajan posao.

Lošu sezonu iza sebe ima Proleter, ali je Tomović fenomenalnim partijama uspeo da srene pažnju na sebe. U sezoni za nama, ofanzivni vezista je postigao osam golova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter