3
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

STRAŠAN POSAO MARKA MARINA: Tek što je stigao, a već je doveo tri pojačanja u klub – Sa njima će Liga šampiona biti još realnija!

Objavljeno: 12.06.22 u 10:51

Nije časio časa!

Marko Marin juče je promovisan za novog šefa skauting službe Crvene zvezde, a nekadašnjem nemačkog reprezentativcu nije dugo trebalo da dovde ‘prva pojačanja’. U klub se vratio Nikola Leposavić, koji je nekada bio analitičar pod vodstvom Vladana Milojevića, a sada će sa Marinom imati zadatak da traga za imenima koja su prošla ‘ispod radara’ skauting službama velikih klubova.

Takođe, istu funkciju će obavljati Boris Savić, a u klub je pristigao i Marko Ljuboja. Što se tiče prelaznog roka do sada su u Zvezdu od igrača pristigli defanzivac Vuk Bogdanović i vezista Kangva.

0
0

3 Komentara

  1. Pojacajte vec jednom tim a ne strucnjake da vam isisavaju samo pare.izuzev ako vam je to cilj.Odvise je prazni i lazni obecanja.Svasta je receno a igraci svi odlaze u neke bolje klubove.Vi ce te na kraju dovesti neku bombu koju niko nije hteo.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter