0
Domaći fudbal

Queensy Menig (R) and Milan Gajic Fudbal-Kup Srbije-Finale-Final-Season 2021/2022 Crvena Zvezda v Partizan Beograd, 26.05.2022. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

POZNATA JE NAREDNA DESTINACIJA: Milan Gajić ipak ne ide u Tursku, njegov novi klub će razbesneti pojedine navijače Crvene zvezde!

Objavljeno: 12.06.22 u 19:23

Mnogo klubova je zainteresovano za njegove usluge!

Mnoge navijače Crvene zvezde je iznenadila informacija da Milan Gajić ne želi da produži saradnju sa klubom. On je odlučio da ovog leta kao slobodan igrač promeni sredinu, a njegovo ime se u nekoliko navrata povezivalo sa klubovima iz Turske, međutim sve bi to mogla da bude ‘dimna zavesa’ za ono što se zapravo sprema.

goalkeeper Milan Borjan and Milan Gajic celebrate
Fudbal-Kup Srbije-Finale-Final-Season 2021/2022
Crvena Zvezda v Partizan
Beograd, 26.05.2022.
foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Naime, Gajić je na korak od potpisivanja višegodišnje saradnje sa ekipom moskovskog CSKA, prenose tamošnji mediji. Oni su gotovo sve dogovorili, a u momku rođenom u Pančevu vide idealnu zamenu za sada već legendarnog Marija Fernandesa.

from left Nemanja Motika Ohikhuaeme Omoijuanfo Ohi goalkeeper Milan Borjan Radovan Pankov Nikola Stankovic Milan Gajic Slavoljub Srnic Nenad Krsticic Marko Gobeljic Aleksandar Dragovic
Fudbal-Super League Season 2021/2022
Vozdovac v Crvena Zvezda
Beograd, 03.03.2022.
foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Tokom svoje dosadašnje karijere Milan je nosio dres OFK Beograda, Bordoa i već pomenute Crvene zvezde.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter