1
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

MRKELA OTVORENO: ‘Nećemo silovati!’ (VIDEO)

Objavljeno: 12.06.22 u 19:04

Spremni su za nove uspehe!

Fudbaleri Crvene zvezde danas su počeli pripreme za narednu sezonu. Otvoreno je za medije govorio sportski direktor beogradskih ‘crveno-belih’, Mitar Mrkela.

‘Nećemo tražiti desnog beka, odnosno nećemo silovati. Jako je teško naći desnog beka, naročito u Srbiji. Već sedam, osam godina nije se pojavio levi ili desni bek. Ali nema ni smisla dovoditi, na primer, zamenu za Rodića stranog igrača!’

FOTO: FK Crvena zvezda

Očekuje se da Crvena zvezda uskoro ozvaniči saradnju sa nekoliko brzonogih fudbalera.

 

0
0

1 Komentara

  1. Ne verujemo vam! Obecajte da necete opet silovati sudije i da moraju odbiti svirati svaki penal za Partizan osim kad vodi 6-0! I da sudije ne smeju prihvatiti poziv iz VAR sobe da pregledaju akciju za penal! Vasa hobotnica vise nikada nece odlucivati o ishodu sampionata.
    Ta prica o dominaciji i ubedljivom kvalitetu sluzi kao pokrice za istorijsku kradju titule. Sve se vraca , sve se placa,od sada od vecnosti,ovo ce te krvavo platiti.Npr. sa jedno 10 uzastopnih titula. Zasluzili ste opelo kluba,ni Patrijarh vam nece pomoci!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter